Načelnik Jurman primio uspješnu boćaricu Marinu Relić

0
Načelnik Općine Kanfanar Sandro Jurman s gostima
Načelnik Općine Kanfanar Sandro Jurman s gostima

Načelnik Općine Kanfanar Sandro Jurman je sa svojim suradnicima upriličio svečani prijem za Marinu Relić, uspješnu boćaricu iz općine Kanfanar i članicu Boćarskog kluba osoba s invaliditetom Istarske županije „Istrijana“, u čijoj su pratnji bili predsjednik BKOSIŽ „Istrijana“ Davor Komar i Marinina majka Tatjana.

Marina je u prošloj godini ostvarila cijeli niz uspješnih rezultata na nacionalnim i međunarodnim natjecanjima, od kojih je najvrjedniji naslov državne prvakinje za 2017. godinu. U BKOSIŽ „Istrijana“ redovito trenira četiri godine, i to svakodnevno po tri sata. Marinu i u ovoj godini očekuju brojna jaka natjecanja.

U ugodnom razgovoru Davor Komar je predstavnike Općine upoznao s radom kluba, koji je najtrofejniji boćarski Klub osoba s invaliditetom u Hrvatskoj, ali i sa problematikom s kojom se susreću u svom djelovanju. Marina je izrazila zadovoljstvo uvjetima rada u klubu. Načelnik Jurman je ovom prigodom upoznao Marinu da joj je Općina Kanfanar osigurala sredstva za nabavku njenih novih boća, te da će Općina i nadalje pomagati BKOSIŽ „Istrijana“ u njihovom radu.

Prijem je završen obostranim željama da se dobra suradnja Općine Kanfanar i BKSOIŽ Istrijana nastavi i ubuduće, uz dobre rezultate koji sigurno neće izostati.

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa