Delegacija Banja Luke posjetila Pulu

0
S delegacijom Banja Luke
S delegacijom Banja Luke

U ime Grada Pule 12. travnja u Komunalnoj je palači delegaciju iz Banja Luke primila zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci. Studenti Nezavisnog univerziteta Banja Luka, studijske grupe Specijalna edukacija i socijalna rehabilitacija, posjetili su Pulu na čelu s načelnikom, odnosno pročelnikom Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport Draganom Banjacom i profesoricom dr. Borkom Vukajlović u želji da se upoznaju s radom Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda na čelu s Lorettom Morosin, ali i da upoznaju ljepote Pule.

„Čast nam je i zadovoljstvo primiti mlade ljude, studente u našem gradu i imati priliku upoznat ih s radom naših institucija, razmjeniti iskustva i poboljšati suradnju. Nadam se da će posjeta uroditi znanjem, dobrim utiscima i motivacijom za rad i razmjenu na razini gradova.“ kazala je Puh Belci. Načelnik odnosno pročelnik Banja Luke, Dragan  Banjac,  zahvalio je na gostoprimstvu, istaknuo uvijek dobru suradnju s Pulom, te iskoristio priliku da pozove delegaciju iz Pule u Banja Luku povodom nadolazećeg Dana Grada. Profesorica Vukajlović izrazila je zadovoljstvo spremnošću g. Morosin na ugošćavanju i prenošenju znanja , te zahvalila svima koji su omogućili posjetu.

Razgovor se nastavio u tonu razmjene iskustva  vezane za skrb djece s posebnim potrebama, zdravstva i socijale. Centar za rehabilitaciju Veruda Pula javna je ustanova koja provodi dijagnostiku, ranu habilitaciju i rehabilitaciju djece, mladeži i odraslih osoba sa motoričkim poremećajima, intelektualnim poteškoćama, poremećajima pažnje i koncentracije, oštećenjem govora te drugim posebnim potrebama.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa