Tražite posao? Više od 5.000 oglasa čeka vašu prijavu!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Redlough Landscape je jedna od vodećih irskih tvrtki koja se bavi krajobraznom arhitekturom. Trenutno u Dublinu zapošljavaju na radnom mjestu Grounds Maintenance/Development. Sve detalje pročitajte u oglasu objavljenom na MojPosao.

Etradex grupa je brand partner Austrijskog OMV-a za Hrvatsku. U poslovnici u Pazinu postoji otvoreno radno mjesto Konobar na benzinskoj postaji. Radni zadaci uključuju rad na blagajni, posluživanje hrane i pića te održavanje čistoće prostora. Prijavite se na oglas do 17. travnja.

IN2 grupa zapošljava Konzultanta za Integrirani bolnički informacijski sustav, a budući zaposlenik radit će u sektoru Zdravstva, specifičnom po velikim nacionalnim sustavima koji se danas primjenjuju u većini hrvatskih bolnica. Idealan kandidat ima fakultet informatičkog usmjerenja, poznaje relacijske baze podataka, a prednošću će se smatrati poznavanje HL7 i procesa u zdravstvu.

VITAPUR je u potrazi za Prodavačima u Poreču, Zagrebu i Splitu. Radi se na određeno, s mogućnošću ugovora za stalno. Poslodavac osigurava redovna fiksna primanja uz stimulativni dodatak na osnovnu plaću, pozitivno radno okruženje te mogućnosti profesionalnog razvoja.

Storm Security traži više izvršitelja za obavljanje poslova Zaštitara za rad na području sljedećih regija: Primorsko-goranska, Zadarska, Istarska, Zagrebačka. Nude se iznadprosječna primanja, stimulativne naknade, hrana i smještaj. Svi zainteresirani mogu poslati prijavu do 27. travnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa