specijalna policija na parkingu

U Puli uhićeni s pol kile kokaina i kilom marihuane

0
Foto: MUP
Foto: MUP

Policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, Službe za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Rijeci uspješno su završili višemjesečnu operativnu akciju kodnog naziva Sloga.

Podsjetimo, građane Pule uznemirila je u srijedu poslijepodne policijska akcija koja se zbivala na parkiralištu u Industrijskoj ulici u Šijani, kod nekadašnjeg trgovačkog centra Mercator. Naime, posjetitelji i zaposlenici nekoliko velikih trgovina koje se ondje nalaze svjedočili su oko 16 sati velikom broju specijalaca i policije s dugim cijevima koji su preplavili parkiralište.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, priopćeno je iz MUP-a, utvrđena je sumnja da su trojica bosansko-hercegovačkih državljana starosti od 26, 28 i 31 godine, na području Pule i Zagreba počinili kaznena djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ opisana u članka 190. Kaznenog zakona.

Tijekom 4. travnja sva trojica su uhićena na području Pule te je zaplijenjeno ukupno 495 grama kokaina, 1180 grama marihuane i 20 tisuća eura. Temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Puli izvršena je pretraga sve tri osobe te tri osobna automobila kojima su se koristili. Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave istarske, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava, priopćeno je iz MUP-a.

Foto: MUP

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa