Tražite posao? Evo što se u Istri nudi ovog tjedna!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Autowill zbog širenja poslovanja traži Prodavače vozila za poslovnice u Puli i Zagrebu. Potrebno je relevantno radno iskustvo (u prodaji osobnih i komercijalnih vozila), pregovaračke sposobnosti i profesionalno ophođenje te usmjerenost na ostvarenje postavljenih prodajnih planova. Svi zainteresirani mogu poslati prijavu na oglas do 8. travnja.

BAT&TDR nastavlja ulagati u daljnji rast i razvoj tvornice u Kanfanaru u Istri te je u potrazi za kandidatima na poziciji Manipulanta/viličarista. Sve što vas očekuje na ovom radnom mjestu možete pročitati u oglasu.

C.M.G.C. vam nudi odličnu priliku za rad u digitalnoj agenciji! U Puli se zapošljava Grafički dizajner koji će raditi s najvećim svjetskim oglašivačima i najuspješnijim brendovima. Dio uspješnog tima možete postati do 4. travnja prijavom na oglas.

Uniline traži osobu na poziciji Head of sales – international markets and MICE. Budući zaposlenik mora imati iskustvo u prodaji u turizmu, menadžersko iskustvo u prodaji, izvrsno poznavanje dva strana jezika te spremnost na putovanja u zemlji i inozemstvu. Iskustvo rada u turističkim agencijama/turopeatori ili u hotelskoj prodaji i marketingu smatrat će se prednošću.

Plodine zapošljavaju sezonske radnike u prodajnim centrima: Biograd, Cres, Crikvenica, Fažana, Krk, Labin, Lovran, Malinska, Medulin, Nin, Novalja, Novi Vinodolski, Novigrad, Pag, Poreč, Pula, Rab, Rovinj, Senj, Šibenik Ivana Meštrovića, Šibenik Velimira Škorpika, Trogir, Umag, Vodice, Zadar Put Cerodola. Svi zainteresirani mogu poslati prijavu na oglas do 10. travnja putem portala MojPosao.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa