krulčić na hrt-u

Amsterdamska koalicija sigurno neće koalirati s desnim opcijama

0
Foto: HRT
Foto: HRT

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić za vrijeme jučerašnjeg boravka u Istri prozvao je praktički cijelu oporbu, osim HSS-a. Predsjednika IDS-a Borisa Miletića izravno je optužio da je glasnogovornik premijera Andreja Plenkovića, javlja HRT.

Što se to događa unutar opozicije u HRT-ovoj emisiji "Tema dana" komentirali su potpredsjendik IDS-a i gradonačelnik Pazina Renato Krulčić, čelnica GLAS-a Anka Mrak Taritaš i čelnik HSS-a Krešo Beljak. Krulčić smatra da je Bernardićeva izjava o tome da je Miletić glasnogovoronik Plenkovića zbunjujuća, posebno biračima SDP-a nego IDS-a, piše HRT.

"Bitno je da su IDS, GLAS i Pametno jedan blok koji sigurno neće koalirati s desnim opcijama. Ova je poruka tim čudnija što dolazi iz Umaga, gdje je SDP koalirao s HDZ-om. Jedini blok koji danas želi ponuditi nešto novo, vjerodostojno i dugoročno je Amsterdamska koalicija koja sigurno neće koalirati s desnim opcijama", dodao je Krulčić, javlja HRT.

"Mi komuniciramo sa svim partnerima ili s našim potencijalnim partnerima. Mislim da je bitnije govoriti danas o onome što nas očekuje, a to je formiranje jednog jakog socijalno-libaralnog bloka koji bi preuzeo odgovornost za upravljanje ovom državom", rekao je za HRT.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa