Nagradu Zlatni indeks već četvrtu godinu zaredom osvojio Rockwool

0
Na dodjeli nagrade Zlatni  indeks
Na dodjeli nagrade Zlatni indeks

Udruga eSTUDENT održala je 20. ožujka u Muzeju Mimara svečanu dodjelu nagrade poduzećima koja su najviše pridonijela kvaliteti studentskog života, njihovom obrazovanju te stručnom usavršavanju

U konkurenciji od dvadeset i četiri prijavljena poduzeća u Hrvatskoj, studenti su četvrtu godinu zaredom prepoznali Rockwool Adriatic kao tvrtku koja ima najbolji program stipendiranja. Riječ je o programu „Je li plava boja vaše latice?“ kroz koji je u proteklih 10 godina stipendirano ukupno 87 učenika i studenata.

Zahvalivši studentima na prestižnoj nagradi Anđelka Toto Ormuž, voditeljica korporativnih poslova tvrtke Rockwool Adriatic, je između ostalog istaknula:“‘Ovdje smo danas kako bismo obilježili ono što hrvatske tvrtke rade za mlade ljude koji su kreatori naše budućnosti. Takvi ambiciozni, uporni i vrijedni ljudi trebaju biti u našem fokusu jer ulažući u njih danas ulažemo u našu budućnost.“

Preuzevši nagradu u prekrasnom ambijentu Muzeja Mimara, rekla je kako se nada da će današnja proslava biti inspiracija i onim tvrtkama koje danas nisu ovdje da sljedeće godine budu.

Pobjednici su birani između prijavljenih malih i srednjih te velikih poduzeća, a odluku o dobitnicima donijelo je odabrano povjerenstvo sastavljeno od predstavnika najaktivnijih studentskih udruga i zborova sa svih sveučilišta u Hrvatskoj. Dodijeljeno je ukupno deset nagrada u pet različitih kategorija te dvije posebne nagrade.

Projekt Zlatni indeks samo je jedan od projekata u organizaciji udruge eSTUDENT i tima Starter čiji je glavni cilj poticanje veće prisutnosti poduzeća i institucija u studentskom životu kako bi se podigla razina standarda studiranja. Ovim se projektom poduzećima dodjeljuju jedinstvene nagrade zbog unapređenja kvalitete studentskog života, obrazovanja i stručnog usavršavanja studenata. Također, nastoje promicati  društvenu  odgovornost poduzeća  radi prepoznavanja potencijala i izvrsnosti studenata kako bi oni sami kasnije postali temelj  uspješnosti poduzeća.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa