plava laguna

Mali Umažani se zasladili svježim pecivom i palačinkama u Istarskom selu

0

Već tradicionalno, i ovu je godinu kroz Hotel Sol Garden Istra prošlo više od stotinjak djece iz umaških dječjih vrtića. Tako su se Tigrići, Ptičice, Aviončići, Jabučice , Mišići, Delfini… već prošetali Istarskim selom i upoznali tko sve radi u hotelu. Obišli su recepciju, gdje su dobili prave ključeve za ulazak u sobu. U sobi im je sobarica pokazala kako se pripremaju kreveti, posjetili su bazen, kao i obišli Istarsko selo, observatorij i ostale dječje sadržaje. Na kraju su posjetili hotelski restoran gdje su vidjeli kako se priprema i poslužuje doručak, a na kraju posjeta i sami uživali u svježim pecivima i palačinkama.

Ovime je nastavljena suradnja s dječjim vrtićima u Umagu, pri čemu promoviramo turističko-ugostiteljska zanimanja od malih nogu. Suradnja se svakako nastavlja i dalje,te će kuhari Plave Lagune u sljedećih nekoliko tjedana posjetiti predškolce u vrtićima i pokazati im i u praksi kako je to biti kuhar.

Također, tradicionalno, u svibnju se za predškolce u hotelu Sol Garden Istra održava i veliki Gala party, gdje će još jednom uživati u igri i zabavi.

„Ovakva suradnja doista je sjajna  jer učimo djecu od malih nogu što znači rad na recepciji, kao sobarica, kao kućni majstor, što rade konobari, što kuhari, a što direktor hotela. Mnogima je ovo prvi doticaj s hotelom, a mnogima netko u obitelji radi upravo kod nas. Zato nam je izgradnja kvalitetnog odnosa od malih nogu vrlo bitna jer  želimo biti snažno prisutni u zajednici u kojoj poslujemo“, ističu iz Plave Lagune.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa