Vratio se iz Rovinja u rodno selo pa poginuo pod snijegom

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

Pod snijegom koji je pao s krova gospodarske zgrade u petak je pronađeno mrtvo tijelo Radivoja Vezmara (83) u dvorištu njegove kuće u Janjoj Gori kod Plaškog. Policija u priopćenju navodi da je starac preminuo od posljedica zatrpavanja snijega sa krova, piše 24sata.

- Još večer prije kod Radivoja je gorjelo svjetlo i dimilo se iz dimnjaka, mora da se tragedija dogodila u petak između 9 i 10 sati. Pronašla su ga dvojica radnika koji su mu trebali obaviti neke radove na kući - govori prvi susjed Veljko, na čije se riječi nadovezuje Radivojev nećak Milan govoreći kako sumnjaju da je njegov stric zapravo preminuo od zastoja srca, piše 24sata.

- Vjerujemo da je čistio snijeg, te da ga je uslijed napora izdalo srce. Bio je prekriven sa samo 20-ak centimetara snijega, sumnjam da bi ga to usmrtilo. Inače je bio dobrog zdravlja, no kako god bilo, dogodila se tragedija. Stric je inače bio nastavnik tehničke kulture, posljednje je radio u Karlovačkoj školi Dubovac. Nakon umirovljenja je neko vrijeme živio u Rovinju, no već dugi niz godina je živio ovdje u rodnoj mu Janjoj Gori. Živio je sam, nije se ženio i nema djece -  govori Milan, donosi 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa