Zahvala rovinjskoj bolnici:

Posebni su i drugačiji, to je razlog za optimizam

0
Bolnica za ortopediju i rehabilitaciju „Prim. dr. Martin Horvat“
Bolnica za ortopediju i rehabilitaciju „Prim. dr. Martin Horvat“

Almasa Vidolin, prof. Gimnazije Pula, poslala nam je javno pismo zahvale djelatnicima Bolnice za ortopediju i rehabilitaciju „Prim. dr. Martin Horvat“. Njeno pismo prenosimo u nastavku.

"Poštovanim djelatnicima Bolnice za ortopediju i rehabilitaciju „Prim. dr. Martin Horvat“, starogrčki je filozof Heraklit jednom davno rekao „da se čovjek treba ponekad i razboljeti da vidi kako je ugodno biti zdrav“, ali činjenica je i da, kad prođe opasnost, ubrzo zaboravlja što su mu prioriteti. Zato je neprekidno učenje životnih lekcija dio  čovjekova putovanja vremenom.

Neće biti pretjerano ako kažem da je prva i najprovjerenija metoda kojom su pacijenti upoznavali medicinsko osoblje, ali i medicinsko osoblje pacijente, bila upravo „metoda vlastite kože“. Ona je i najskuplja jer je svima znana težina toga zanimanja, kao i ranjiva narav bolesnih ljudi. Istina, nekima donosi i razočaranja, no, vrijedno je pamćenja moje ugodno trotjedno iskustvo s medicinskim osobljem u Bolnici za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju „Prim. dr. Martin Horvat“.

Zato osjećam potrebu da im iskažem svoje dužno poštovanje za pažnju i uslugu koje nisam očekivala, a što ih čini posebnim i drugačijim od drugih pa ostavlja mjesto za optimizam da će im i u budućnosti njihova posvećenost struci biti i osobna iskaznica za paradigmu drugima.

Zahvaljujem svima njima koji su izravno svojim znanjem i stručnošću (Ema Burgić, dr. med., fizioterapeut Mario Martin….) i u najsrdačnijoj ljubaznosti neizravno (gosp. Dragan) doprinijeli mojem oporavku. U dobroj sam vjeri da će to postati životni stil rovinjske bolnice, kao i da će evoluirati znanstvene ideje, svugdje u svijetu poznatog i cijenjenog, ravnatelja Marinka Radea. Srdačno ih sve pozdravljam i želim im uspjeh u svakom pogledu. S poštovanjem,  Almasa Vidolin, prof. Gimnazije Pula."

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa