istarski sezonci

Zaljubljena sam u Rabac, ali nakon posla idem kući u Pazin

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

Ivana Škoflić svoj je poslovni put u Valamar Rivieri započela kao servirka, a danas je na poziciji glavnog konobara u Valamar Girandella Resortu. Ove će godine odraditi petu sezonu u Valamar Rivieri, piše 24sata. Njena iskustva iznesena za 24sata prenosimo u cijelosti:

""Volim raditi u Valamaru jer ovdje imamo priliku napredovati, razvijati se, dodatno se educirati. Osobno nisam propustila nijednu priliku za edukaciju ili trening. Učila sam talijanski, njemački i engleski jezik. Posao je zanimljiv, dinamičan i pun izazova. Puno dajem, ali puno i dobivam. Kompanija te izgradi i kao osobu" - objašnjava nam Ivana. 

Simpatična Pazinjanka ima 28 godina, a po zanimanju je upravno-pravni referent. Prethodno je radila u struci, najprije na Općinskom sudu u Pazinu, do isteka ugovora, a onda kao voditeljica jednog odvjetničkog ureda, pa joj je istekao i taj ugovor. Bio je to trenutak kada sama sebi rekla: "Idem pokušati odraditi jednu sezonu u turizmu". I oduševila se.

"Volim more, volim sunce, volim Rabac. Mi iz Pazina često smo dolazili ovdje na kupanje. Ja sam, zapravo, zaljubljena u Rabac" - govori nam uz osmijeh. Kad radi, poslije posla se najčešće vraća kući u Pazin. Ipak, Rabac je postao njezin drugi dom. 

"Stekla sam nova prijateljstva, puno naučila i poslovno se razvila. Ljudi su ovdje divni. Posebno mi se sviđa ta mogućnost edukacije, razvoja karijere i mogućnost napredovanja. U Valamaru je samo nebo granica" - ističe Ivana i tvrdi da Valamar nudi najbolje uvjete u Hrvatskoj za sezonski rad u turizmu. 

"Osim toga, radim na moru, pa si svakodnevno mogu priuštiti prekrasne plaže u slobodno vrijeme između smjena na poslu" - zaključuje Ivana.", donosi 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa