Prijem povodom 25 godina uspješnog rada Sindikata umirovljenika u Umagu

0
Anton Pertot i Vili Bassanese
Anton Pertot i Vili Bassanese

Povodom obilježavanja 25. obljetnice osnutka Sindikata umirovljenika Hrvatske, gradonačelnik Grada Umaga Vili Bassanese te njegov zamjenik Ivan Belušić, u gradonačelnikovu su uredu 15. veljače ugostili predstavnike SUH-a-podružnice Umag  Antona Pertota, Palmiru Radmanović te Zlatka Tomića.

Predsjednik SUH-a Umag Anton Pertot ovom je prilikom gradonačelniku uručio „Povelju suradnje“ kojom se simbolično zahvaljuje Gradu Umagu na 25 godina promoviranja, prijateljskih odnosa i obostrane suradnje u borbi za prava umirovljenika. Povelja je ujedno i simbol zahvale na aktivnom praćenju njihovih aktivnosti, kao i kontinuiranoj podršci Grada Umaga.

Na prijemu je bilo riječi o problematici prostora za dosadašnje odvijanje aktivnosti SUH-a Umag. Stoga će Grad Umag za sve članove umaškog SUH-a osigurati novi prostor u Ulici Ernesta Miloša, gdje će se, nakon uređenja prostora te stvaranja svih uvjeta za korištenje, članovi umaškog SUH-a moći nalaziti, ostvarivati svoje planove i ciljeve te podići svoje aktivnosti na višu razinu. Prostor će ujedno predstavljati svojevrstan klub umirovljenika gdje će se članovi Sindikata moći družiti te razmjenjivati mišljenja i ideje vezano za aktivnosti SUH-a na području našeg grada.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa