valentinovo s građanima

IDS proslavio 28. rođendan: Poštujmo jedni druge i činimo dobro!

0
Valter Flego i Boris Miletić u druženju s građanima
Valter Flego i Boris Miletić u druženju s građanima

Podjelom prigodnih poklon paketa diljem istarskih gradova 14. veljače obilježena je 28. obljetnica osnutka IDS-a, ali prigodno i Valentinovo. Naime, predstavnici IDS-a zajedno s brojnim članovima i simpatizerima tog su se dana s građanima družili u Puli, Poreču, Labinu, Rovinju, Umagu, Pazinu, Buzetu, Novigradu, Vodnjanu, Bujama, Opatiji i Rijeci. Tom se prigodom predsjednik IDS-a Boris Miletić zahvalio od srca svim građankama i građanima na velikoj podršci u svih ovih 28 godina.

„Danas se želim prisjetiti ljudi koji su osnovali našu stranku, jer je danas IDS jedna od rijetkih stranaka na hrvatskoj političkoj sceni koja ima parlamentarni i europski status a koju krase epiteti vjerodostojnosti i dosljednosti. Mislim da je to danas najpotrebnije u hrvatskoj i europskoj politici, a poruka je osim Dana zaljubljenih da svi itekako dobro razmišljamo o međusobnom poštovanju te da činimo jedni drugima dobro.  Vjerujem u daljnju podršku naših građana i ovim putem svim građankama i građanima čestitam Dan zaljubljenih uz želju da ga provedu uz svoje najdraže osobe“, zaključio je predsjednik IDS-a Boris Miletić.

Istarski župan Valter Flego također se na 28. rođendan IDS-a zahvalio svim građankama i građanima koji su se prepoznali u politici IDS-a, odnosno u politici zajedništva, tolerancije, dijaloga, napretka i politici koja opravdava povjerenje građana Istre.

„Zbilja mi je čast biti dio te politike koja je pokazala da zna upravljati najrazvijenijom hrvatskom regijom. Ispred nas je svakako puno izazova, ali u suradnji s građanima, javnim i privatnim sektorom vjerujem da ćemo sve buduće izazove uspješno realizirati, kazao je župan Flego.

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa