Šajeta i Vitasović sele se u Slavoniju!

0
Alen Vitasović i Šajeta
Alen Vitasović i Šajeta

Koncert Šajete i Vitasovića pomaknut je na 17. veljače jer su se istarski i kvarnerski slavuj odlučili preseliti u Slavoniju. „Cijela rodbina nas je pokušala odgovoriti od odlaska u pustinju“, kaže dvojac, a prenosi portal Fašnička Karašicka Republika Belišća i Valpova.

Slavonci su se konačno prestali inatiti i preuzimaju stvar u svoje ruke! Nezadovoljni ponašanjem Zagreba odlučili su platiti pravi know-how istarskog separatizma i organizirati fašnik u obliku koncerta Šajete i Alena Vitasovića. Fašnička Karašicka Republika Belišća i Valpova koja je nastala spajanjem fizički spojenih gradova prije točno 1 godinu, svoju obljetnicu je odlučila proslaviti uz provokativnan koncert istarskog dua. D.T. (slavi rođendan na dan koncerta) i A.V. (ove godine slavi zlatni rođendan) kodnog imena Ave i Šajo odlučili su iz mladenačkog hira postupiti kontra svih migracijskih logika i unatoč tome što je put Istra – Slavonija otprilike 12 puta duži nego Slavonija – Istra, preseliti u Slavoniju na tri dana!, pišu slavonski pusni entuzijasti.

A upravo zbog veće udaljenosti u ovom smjeru koncert se odgađa tjedan dana, s 10. na 17. veljače! (pravi razlog su tehnički problemi Šajeta benda) Osnovni razlog im je upoznati regiju iz koje dolaze gostoljubivi ljudi te vrhunske gastro delicije i kapljice koje produžuju ljepotu života. S obzirom da Ustavni sud nije odobrio prvotni naziv događaja (Separatisti Istre separatistima Slavonije) Karašicka Republika nije mogla dobiti sponzorstvo centara moći pa se obraća malim ljudima željih zeza, pošalica i fašnika! Molimo vas da i vi sponzorirate našu vrstu separatizma, obećavamo da se i Karašicka Republika kao ni Istra nikada neće odcijepiti od Lijepe naše jer je u našoj Lijepoj nama prelijepo!, piše portal slavonskih maškara.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa