Pula: Pokrenuto savjetovanje o gospodarenju otpadom

0
Pulska gradska uprava
Pulska gradska uprava

Temeljem Zakona o održivom gospodarenju otpadom te Uredbe o informiranju i sudjelovanju javnosti i zainteresirane javnosti u pitanjima zaštite okoliša, Grad Pula provodi savjetovanje s javnošću, odnosno e-Konzultacije s ciljem izrade Plana gospodarenja otpadom za razdoblje 2017. – 2022. godine.

Savjetovanje s javnošću provodi se do 19. ožujka 2018. godine, a tijekom trajanja javnog uvida, javnosti je omogućen uvid u cjeloviti prijedlog Plana gospodarenja otpadom na internetskoj stranici Grada Pule www.pula.hr. Svi zainteresirani građani svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe, mogu uputiti na nekoliko načina: poštanskom dostavom na adresu: Grad Pula, Upravni odjel za prostorno planiranje, komunalni sustav i imovinu,  Forum 2, 52100 Pula, putem pisarnice Grada Pule, Polanijev prolaz 2, s naznakom: „PGO Pula“ ili elektronskom poštom na adresu pgo.pu@pula.hr.

Nakon integriranja rezultata informiranja javnosti i savjetovanja s javnošću, Konačni prijedlog Plana će se po pribavljenoj prethodnoj suglasnosti Upravnog odjela za održivi razvoj Istarske županije, uputiti Gradskom vijeću Grada Pule na donošenje. Mišljenja, prijedlozi i primjedbe koji ne budu dostavljeni u roku ili nisu čitko napisani neće se razmatrati. Više informacija o Planu gospodarenja otpadom te sve prateće dokumente možete pronaći na web stranici Grada Pule u rubrici e-Konzultacije.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa