tražite posao?

Potražnja za sezonskim radnicima u Istri u punom jeku!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

C.M.G.C. zapošljava osobu na poziciji Digital Marketing Assistant. Riječ je o radnom mjestu u Puli, a sve očekivanja poslodavca i ostale detalje pročitajte u oglasu objavljenom na MojPosao.

Želite biti dio pobjedničkog tima ili gledati s tribina? Kaufland vas poziva da se pridružite uspješnom timu na radnom mjestu Radnika u prodaji. Traži se više zaposlenika u poslovnici u Poreču. Prijavite se na oglas do 14. veljače.

BAT & TDR zapošljavaju Manipulanta – viličarista koji će biti odgovoran za pravovremenu dostupnost sirovina i materijala na strojevima u proizvodnji te za osiguravanje ispravnosti stanja zalihe skladišta. Ako ste zainteresirani za radno mjesto, pošaljite prijavu do 21. veljače.

Plodine zapošljavaju Sezonske radnike u sljedećim prodajnim centrima: Biograd, Cres, Crikvenica, Fažana, Krk, Labin, Lovran, Malinska, Medulin, Nin, Novalja, Novi Vinodolski, Novigrad, Pag, Poreč, Pula, Rab, Rovinj, Senj, Šibenik Ivana Meštrovića, Šibenik Velimira Škorpika, Trogir, Umag, Vodice, Zadar Put Cerodola. Odaberite grad koji vam najviše odgovara i prijavite se na oglas do 9. veljače.

Filir je jedna od vodećih distribucijskih kuća na području Republike Hrvatske koja zastupa velike brendove kao što su Bobi, Chupa Chups, Gizeh, Mentos, Pez, Phillips, Pionir, Wilkinson i mnogi drugi. Trenutno zapošljavaju Unapređivača prodaje za rad u Puli, a ako ste zainteresirani, dobrodošli ste poslati prijavu do 12. ožujka.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa