Upali u stan, pretukli oca i oteli mu sina: To je naručila majka?

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Bilo je 15 sati. Srijeda. U obiteljskom stanu u istarskom naselju otac i maloljetni sin provode poslijepodne. U stan im upadaju dva muškarca. Bijesni su i spremni na obračun. Nasrnuli su na oca. Bez milosti su udarali po njemu. Brutalno su ga pretukli. No nisu po to došli. Njihov cilj bilo je dijete. Oca su onesposobili, a zatim su se dohvatili djeteta. Navodno su ga oteli, piše 24sata.

Pretučeni otac odmah je posegnuo za mobitelom. Nazvao je Hitnu pomoć. Potom i policiju. Njegova sina, kako doznajemo, nije bilo satima. Nakon nekoliko sati brige, uvečer je dijete, neslužbeno doznajemo, vraćeno na istu adresu. Stravično premlaćivanje oca i otmicu sina navodno je organizirala upravo majka djeteta. Roditelji nesretnog mališana trenutačno prolaze kroz brakorazvodnu parnicu, a muškarci koji su to učinili, doznajemo, poznaju dječakovu majku, donosi 24sata.

Istarska policija oglasila se u četvrtak kasno navečer oko cijelog događaja. - Kriminalističko istraživanje dovršeno je u večernjim satima. Muškarac (36) je prijavio nasilno oduzimanje djeteta od strane majke te fizički napad fod strane dva muškarca. Utvrđena je osnovana sumnja da je 40-godišnjakinja počinila kaznena djela povrede djetetovih prava, narušavanja nepovredivosti doma i poslovnog prostora, dok je za dvojicu muškaraca u dobi od 37 i 19 godina utvrđena osnovana sumnja da su počinili istovjetna kaznena djela te kazneno djelo prijetnje - poručila je Istarska policija, donosi 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa