Tulio Demetlika opet izabran za predsjednika IDS-a Labinštine

0
Tulio Demetlika
Tulio Demetlika

Tulio Demetlika ponovno je izabran za predsjednika Zajednice podružnica IDS-a Labinštine, odlučeno je nedavno održanoj Izbornoj skupštini u polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice u Labinu. Za potpredsjednika je izabran Ivan Franković, dok je za tajnika izabran Vitalijano Beletić.

Za članove predsjedništva izabrani su Tina Damijanić, Neven Vretenar, Đuliano Kontuš i Valter Glavičić. Predsjedništvo također po funkciji čine i predsjednici podružnica: Dolores Sorić (IDS Labin), Danijel Fonović (IDS Raša), Boris Babić (IDS Kršan), Patricij Načinović (IDS Sv.Nedelja) te Silvan Juran (IDS Pićan).

Predsjednik ZP-a IDS-a Labinštine Tulio Demetlika zahvalio se svim fiducijarima na podršci te je u srdačnom govoru kazao kako je ponosan na rad svih podružnica IDS-a Labinštine i na realizirane zacrtane ciljeve. No ono što ga najviše raduje, kazao je Demetlika, jest zajedništvo.

- Otvorenost, jedinstvo i kvalitetni međuljudski odnosi članstva nedvojbeno predstavljaju sigurnu budućnost i opstojnost naše stranke, to me uistinu veseli jer znam da smo jaki onoliko koliko smo složni i otvoreni, kazao je Demetlika dodavši kako će u ovom mandatnom razdoblju nastaviti njegovati odličnu komunikaciju među podružnicama te jačati postojeće kadrove. Naposljetku, za viša stranačka tijela Skupština je kandidirala Alena Golju za člana predsjedništva IDS-a, te Mauricija Brenka za člana Garantnog odbora.

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa