Vrsaranin novi direktor prodaje u Valamaru

0
David Manojlović
David Manojlović

S 15. siječnja ove godine funkciju Direktora sektora prodaje Valamar Riviere preuzeo je dosadašnji Voditelj odjela grupne i MICE prodaje za regiju sjever Vrsaranin David Manojlović. David je započeo svoju karijeru u Valamar Rivieri prije devet godina kao pripravnik. Njegov je razvojni put uključivao i rad na pozicijama Stručnog suradnika grupne prodaje, Specijalista za ključne kupce i filler programe, Voditelja leisure prodaje, Koordinatora inhouse prodaje, Voditelja odjela grupne i MICE prodaje te Voditelja projekta razvoja MICE segmenata.

Jedna je od ključnih poluga razvoja menadžmenta opredjeljenje Valamar Riviere za internu promociju pa je najveći broj menadžera rastao i razvijao se unutar kompanije, baš kao i David Manojlović. Valamar intenzivno promiče kulturu razvoja kompetencija za sve ključne zaposlenike u menadžmentu čiji broj, s obzirom na investicije i povećanje složenosti poslovanja, raste iz godine u godinu.

„Zahvaljujem svojim nadređenima na ukazanom povjerenju u vođenje jednog od ključnih sektora u našoj kompaniji. Od samog dolaska u Valamar imao sam priliku rasti i napredovati zahvaljujući starijim kolegama – mentorima te odličnom Valamarovom sustavu razvoja kompetencija i usavršavanja, kao i programu Valamar akademije“, istaknuo je David. Sektor prodaje u Valamar Rivieri dio je Divizije prodaje i marketinga, a podijeljen je na tri ključna prodajna segmenta: alotman, grupe i MICE koje prati organizacijska.

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa