Objavljeni natječaj za termine u Fort Bourguignonu

0
Fort Bourguignon
Fort Bourguignon

Upravni odjel za kulturu Grada Pule objavio je Poziv za dodjelu termina za održavanje programa u utvrdi Fort Bourguignon u 2018. godini. Pravo na podnošenja prijave imaju pravne i fizičke osobe koje se bave organizacijom programa. Prijave se podnose na Prijavnici za dodjelu termina u utvrdi Fort Bourguignon koja se može preuzeti u Upravnom odjelu za kulturu Grada Pule (Sergijevaca 2, 52100 Pula) ili na službenim web stranicama Grada Pule (www.pula.hr) pod rubrikom Natječaji i nadmetanja.

Termine za održavanje programa u utvrdi prema članku 7. Pravilnika za održavanje programa dodjeljuje Povjerenstvo za održavanje programa u prostorima kulturno-povijesnih spomenika. Termine za održavanje programa mogu dobiti organizatori programa koji udovoljavaju sljedećim kriterijima: vjerodostojnost i kontinuitet rada organizatora, kvaliteta programa, udovoljavanje općim uvjetima korištenja kulturnog dobra, sigurnost građana.

U utvrdi se mogu održavati glazbeni, glazbeno scenski programi, dramski, književni i izložbeni programi, te predstavljanja i promocije. Nije dozvoljeno održavati programe koji šire nacionalnu, rasnu, vjersku, spolnu i socijalnu netrpeljivost ili netrpeljivost prema određenim skupinama ili pojedincima.

Poziv je otvoren do popune termina, a obavijest o zatvaranju Poziva bit će objavljena na službenim stranicama Grada Pule.

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa