Prijetio, bušio gume i zapalio madrac, u požaru stradala mačka

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 26-godišnjak počinio tri kaznena djela prijetnja te kaznena djela oštećenje tuđe stvari i dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Mladića se sumnjiči da je 18. siječnja u poslijepodnevnim satima, u stanu u Banovčevoj ulici, prijetio smrću 61-godišnjakinji, 50-godišnjaku i 28-godišnjaku, što je kod njih izazvalo strah i uznemirenost. Istog je dana, nakon upućenih prijetnji, probušio i dvije gume na automobilu Citroen, pulske registarske oznake, u vlasništvu 50-godišnjaka.

Slijedećeg dana u jutarnjim satima, 26-godišnjak je ponovno prijetio 61-godišnjakinji, a potom je otvorenim plamenom zapalio madrac u sobi. Vatra se proširila na ostali gorivi materijal u sobi, a prilikom požara smrtno je stradala mačka. Pulski vatrogasci ugasili su požar oko 10.30 sati, a materijalna šteta za sada nije poznata. Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 20. siječnja u poslijepodnevnim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa