Valter Boljunčić novi predsjednik Zajednice podružnica IDS-a Puljštine

0
Predsjedništvo ZP IDS-a Puljštine
Predsjedništvo ZP IDS-a Puljštine

– Valter Boljunčić novi je predsjednik Zajednice podružnica IDS-a Puljštine, jednoglasno je odlučeno na Izbornoj skupštini u Puli održanoj ovoga vikenda. Na Izbornoj skupštini je za potpredsjednika ZP-a IDS-a Puljštine izabrana Laura Špada Manzin, a za tajnika Ivan Glušac. Za člana predsjedništva ZP-a izabran je Moris Ivančić, dok ostale članove predsjedništva čine po funkciji predsjednici podružnica: Filip Macan (IDS Vodnjan), Saša Škrinjar (IDS Ližnjan), Marko Zlatić (IDS Medulin), Toni Uravić (IDS Barban), Denis Diković (IDS Marčana), Elvis Cetina (IDS Svetvinčenat) i Dragana Belas (IDS Fažana).

Na samom početku okupljenima se obratila bivša predsjednica ZP-a IDS-a Puljštine Tea Gobo koja je čestitala novoizabranom predsjedniku kao i novom sazivu predsjedništva istaknuvši kako u prethodnom mandatu nisu izostali sjajni izborni rezultati.

– U proteklom mandatnom razdoblju uspjeli smo uz predan rad svih naših članova vratiti dvije podružnice, Ližnjan i Barban. To je pokazatelj koliko je IDS jak, a također ono što me još više veseli, činjenica što su naši građani prepoznali politiku IDS-a, kazala je Gobo poželjevši svima puno uspjeha u daljnjem radu.

Novoizabrani predsjednik Valter Boljunčić zahvalio se svim fiducijarima na ukazanom povjerenju i podršci te je čestitao dosadašnjoj predsjednici Tei Gobo na uspješnom mandatu. Boljunčić je kazao kako će se njegov rad temeljiti na dobroj praksi koju Puljština nedvojbeno ima, ali je također naglasio važnost zajedničke suradnje.

- Najteže je bilo dobiti ovoliko izbora u kontinuitetu u najrazvijenijoj regiji u Hrvatskoj, ali to je samo dokaz kvalitetnog rada IDS-a i povjerenja koje su nam naši građani dali. U svom radu ću i dalje inzistirati na toj istoj kvaliteti, ali i na zajedništvu jer smatram da je to naša najveća snaga. U mandatu pred nama očekujem pregršt novih ideja i predan rad svih naših članova kako bismo u budućnosti polučili još bolje rezultate, kazao je novi predsjednik ZP-a IDS-a Puljštine.

Naposljetku, predsjednik IDS-a Boris Miletić čestitao je novom sazivu predsjedništva na čelu s novim predsjednikom te je kazao kako su rezultati vidljivi i dobri. Miletić je dodao kako od novog saziva očekuje ozbiljan doprinos u realizaciji zacrtanih ciljeva, a glavni je svakako da se IDS ojača u onim sredinama gdje nema većinu, kako bi zajedničkim snagama i radom još uspješnije i brže razvijali Puljštinu. Na Skupštini se također glasalo za kandidate za viša tijela IDS-a. Kandidat za člana predsjedništva IDS ispred ZP-a Puljštine je Vili Rosanda, dok je za kandidat za člana Garantnog odbora Ivan Beletić Tatić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa