Milan Mihovilović izabran za predsjednika IDS-a Rovinjštine

0
Milan Mihovilović
Milan Mihovilović

Milan Mihovilović jednoglasno je izabran za predsjednika Zajednice podružnica IDS-a Rovinjštine, odlučeno je na Izbornoj skupštini podružnice održanoj 15. siječnja. Također, za potpredsjednika jednoglasno je izabran Livio Kresina, dok je za tajnicu podružnice izabrana Patricija Radetić.

Za članove predsjedništva Zajednice podružnica Rovinjštine izabrani su: Silvio Brunelli, Davor Čabran, Ellen Pastrovicchio i po funkciji Milan Mihovilović, Livio Kresina, Patricija Radetić. Branko Rajko, Suzana Aflić, Tomislav Zohil i Silvano Modrušan.

Na Skupštini je također za člana predsjedništva IDS-a jednoglasno predložen gradonačelnik Rovinja Marko Paliaga, a za člana Garantnog odbora Nicolò Sponza.

Predsjednik Milan Mihovilović zahvalio se svim fiducijarima na ukazanom povjerenju i podršci za još jedan mandat istaknuvši kako je dosta toga učinjeno ali i kako predstoji još mnogo posla.

„IDS je danas najuspješnija regionalna stranka, a da je tomu tako potvrđuju rezultati na posljednjim lokalnim izborima. Najviše od svega me veseli angažman i predanost naših članova i simpatizera koji su i zaslužni za takav rezultat. Stoga, u narednom ću mandatu ustrajno raditi na povećanju baze članstva i na dvosmjernoj komunikaciji sa svim našim građanima“ kazao je Mihovilović te istaknuo:“ U mandatu pred nama očekujem da i dalje budemo složni te da zajedničkim snagama i predanim radom pridonesemo boljitak našim zajednicama i naposljetku, da svi zajedno razvijamo našu Rovinjštinu“.

Na kraju, zaključio je Mihovilović, Zajednica podružnica IDS-a Rovinjštine u potpunosti podržava dosljedno zalaganje predsjedništva stranke, na čelu s predsjednikom Borisom Miletićem u provođenju programa IDS-a  te promoviranju istarskih vrijednosti. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa