Za novu ulogu Jadranka Đokić prošla tečaj friziranja

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

U novoj HRT-ovoj humorističnoj seriji 'Ko te šiša' Jadranka Đokić (36) ujedinila je glumačke snage sa Ksenijom Marinković (51). Njihove prepirke i svađe s vlasnikom konkurentskog salona, kojega glumi Željko Duvljak, a pomoćnik mu je Žarko Potočnjak, piše 24sata.

U seriji 'Ko te šiša' glumite frizerku, jeste li ikad pokazivali sklonost prema tom zanimanju? pita 24sata pulsku glumicu Jadranku Đokić.

U pripremnoj fazi serije, osim što smo čitali tekstove svih epizoda, prošli smo i mali tečaj friziranja s Elom Milković i Snježanom Raguž koje se brinu o našim licima i frizurama u seriji. Upoznale su nas s našim budućim alatima: četkama, škarama, viklerima, folijama...Doduše, ništa od toga stručnog znanja nije potrebno u kreiranju Lili koju igram u seriji jer ona želi biti zvijezda i potpuno je nezainteresirana za rad u salonu pa sve što treba odraditi, uz neku ispriku, uvali sestri. Kao djevojčicu zabavljalo me raditi frizure lutkicama i na tome je stalo što se tiče sklonosti prema friziranju, kaže Đokić za 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa