Želite novu karijeru? Pogledajte ponudu poslova u Istri!

0
Projekt Roxanich u Motovunu
Projekt Roxanich u Motovunu

Roxanich dolazi u Motovun, dolaziš li i ti? Novi hotel uskoro otvara svoja vrata i u tu svrhu zapošljava kandidate na 5 pozicija: Front Office Manager/recepcioner, Housekeeping Manager/sobar-sobarica, Chef kuhinje/kuhar, F&B Manager/voditelj restorana-konobar, General Manager. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na željeni oglas do 31. siječnja.

Tvornica stakla Duran iz Pule traži kandidata za poslove IT referenta. Poslovi IT referenta obuhvaćaju održavanje i osiguranje funkcioniranja baze podataka, periodično stvaranje arhive baze podataka (backups), izradu analiza učinkovitosti, održavanje sadržaja baze podataka te konfiguriranje hardvera i softvera. Rok prijave: 23. siječnja.

Valamar Riviera zapošljava više Voditelja odnosa s gostima za rad u Poreču, Rapcu te na otocima Krku i Rabu. Područja odgovornosti su organizacija i rad guest relations punktova te unaprjeđenje odnosa s gostima. Potrebno obrazovanje, znanja, vještine i iskustvo možete pročitati u oglasu na MojPosao.

Cromaris je lider hrvatske marikulture specijaliziran za uzgoj i preradu bijele ribe s naglaskom na brancin i oradu te uzgoj školjki. U potrazi su za Pripravnikom za plaćeni pripravnički staž u trajanju od godinu dana, unutar kojeg će kandidat dobiti individualno izrađen program te mentorstvo. Ako ste zainteresirani, prijavite se na oglas do 8. veljače.

Tvrtka Yasenka za proizvodnju lijekova zapošljava Stručnog suradnika za marketing i prodaju farmaceutskih proizvoda. Potrebna je VSS/VŠS ili SSS farmaceutskog smjera, vozačka dozvola B kategorije, dobre prezentacijske vještine i spremnost na dnevna putovanja. Na oglas se možete prijaviti do 17. siječnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa