TIJARAnewsFESTIVAL

Istarski festival vjenčanja u novom konceptu već ovog vikenda

0

Ovog vikenda Istra ulazi u svijet vjenčanja koji traje kroz cijeli mjesec siječanj. Tijara model & event management agencija u novom i proširenom konceptu započinje TIJARAnewsFESTIVAL. SPOSAnews Istarski Festival Vjenčanja postao je dio većeg koncepta koji će se provoditi cijele godine. Festival će se kroz godinu odvijati u raznim podprogramima a započinje već ovog vikenda izložbom svadbene fotografije u Galeriji Makina.

U novom konceptu kroz mjesec siječanj imat ćete prilike posjetiti TIJARAartNEWS - Istra wedding destination, izložbu svadbene fotografije snimljenu na području Istre kroz postav od 24 rada hrvatskih fotografa. Otvaranje izložbe održat će se 13. siječnja s početkom u 20 sati u Galeriji Makina u Puli. Izložba će se potom moći posjetiti od 15. do 19. siječnja, od 18 do 20 sati te 20. siječnja od 10 do 13 sati.

Posjetitelji će moći pogledati radove 11 hrvatskih fotografa: Foto Festival wedding photography, Matija Kljunak Weddings, Gospon Slikar Weddings, Saša Halambek photography, Lukart wedding photography,  Šimunić – Pulić wedding photography, Ivančić photography, Indigoblu weddings, Edna Jurcan Photography, Pirowski wedding photography, With love from Anushcka. TIJARAfashionNEWS, veliki modni događaj koji će predstaviti dvadeset i jednog dizajnera iz cijele Hrvatske održat će se 19. 1. u 20 sati u Domu branitelja u Puli.

TIJARAsposaNEWS, Istarski Festival Vjenčanja, tradicionalno će se kroz dva dana, 27. i 28. siječnja, održati u Domu branitelja u Puli. Tom prilikom predstavit će se osamdesetak izlagača s uslugama i proizvodima vezanim uz vjenčanja.

Kampanja za ovogodišnji Festival nastala je u Galeriji Cvajner uz tehničku potporu tvrtke Voice Box Vision. Naime, Festival nastavlja promociju Istre kao wedding destinacije pritom prikazujući vjenčanja kroz razna povijesna razdoblja na lokalitetima u Istri. Prostor Galerije Cvajner idealno se uklopio u program. Pod vodstvom fotografkinje Ivane Tomić zablistala je manekenka Julija Gerenčir u haljini Vjenčanica Biba. Za make up se pobrinuo Le Beauty Mansion dok je za frizure zaslužan Studio Lara.

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa