burno odrastanje

Massimo: Dok su moji prijatelji krali, ja sam im držao stražu

0
Massimo Savić tijekom nastupa u Raši, u kojoj je proveo djetinjstvo (foto: Robi Selan)
Massimo Savić tijekom nastupa u Raši, u kojoj je proveo djetinjstvo (foto: Robi Selan)

Massimo Savić iskreno je progovorio o svom fascinantnom životnom putu za dnevni list 24sata. Donosimo najzanimljivije dijelove.

- Dosta sam putovao i to je ostavilo traga na meni i učinilo me osobom kakva sam danas. Kako bi djetetu bilo naporno šetati Afrikom, domovinom Tarzana ili ići u lov s tetkom Giannijem na klokane na Blue Mountain pored Sydneya? Već tada je život u Australiji bio drugačiji. Kada sam tamo išao u osnovnu školu, vrata škole i vrata učionice bila su potpuno otvorena. Mogao sam, već tada, ići u školu s psom - prisjeća se pjevač, donosi 24sata.

Kada su se majka i Massimo vratili u domovinu, imao je problema s hrvatskim jezikom jer ga je u tuđini pomalo i zaboravio. Ubrzo je pohvatao gramatička pravila, kao i društvo, koje, tvrdi pjevač, u najmanju ruku, nije bilo idealno. Massimo je prošao kroz turbulentno razdoblje, ali se izvukao, piše 24sata.

- Držao sam stražu pri pokušaju krađe. Srećom po mene taj predmet je došao u ruke socijalnog radnika po imenu Branimir koji je u meni prepoznao zbunjenog mladog čovjeka i usmjerio me na pravi put. Na neki način Branimir je bio očinska, zaštitnička figura i puno mi je pomogao u trenucima kad samo morao odlučiti što želim od svog života - kaže Savić za 24sata.

Cijeli članak ovdje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa