Puljani treću godinu za redom dočekali Novu godinu u podne

0

Na Trgu kralja Tomislava na Verudi Puljani su po treći put sretno i veselo dočekali Novu godinu u podne.

U ime Grada Pule dočeku je prisustvovala zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci i zamjenik gradonačelnika Robert Cvek te pročelnik Ureda Grada Aleksandar Matić. Pridružili su se i drugi mnogobrojni predstavnici Grada, ustanova i poduzeća, a sve kako bi s najmlađima raspjevano ušli u Novu 2018.godinu.

Slavlje su otvorile Pulske mažoretkinje, izvevši desetminutnu svečanu koreografiju, a potom su Vilenjakinje najmlađima podijelile 300-ak balona. Uz odbrojavanje 300-ak balona koji su poletjeli u zrak i šarene konfete koje je ispalio top zamjenica gradonačelnika poželjela je svima Sretnu i veselu Novu godinu.

Svoj su premijerni nastup u Puli imale potom Sanja Parmać, Neda Parmać i Romana Pavliša, odnosno atraktivni vokalni ženski trio Gelato Sisters. Djevojke nastupaju sa izričajem baziranim na djelovanju legendarne grupe The Andrews Sisters, pjevajući standarde swinga 30-ih i 40-ih godina, potom jivea, swinga i rocka 50-ih.

Program je na Verudi organiziran zahvaljujući Pula Film Festivalu, Gradu Puli, TZ Pule i Pula Sportu. Idućega petka, 5. siječnja, izjavili su u Pula Sportu , pozvavši Puljane da u što većem broju pohode klizalište, sav ostvaren prihod ići će za Dom za djecu Ruža Petrović.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa