U Poreču ove godine četiri dočeka Nove godine!

0
Night Express
Night Express

Silvestrovo tradicionalno u cijeloj Istri okuplja veliki broj gostiju željnih dobrih provoda na otvorenom. U Poreču je tijekom blagdanskih dana otvoreno petnaestak hotela, a kako bi najluđa noć u godini prošla u dobrom raspoloženju pobrinuli su se organizatori Adventa Poreč i to s čak četiri dočeka!

Tako će za najmlađe u nedjelju, 31. prosinca u podne na Trgu Matije Gupca biti organiziran doček u podne. Bit će tu animacije i dječje predstave Teatra Naranča, vatrometa, konfeta i glazbe. Istovremeno, na Trgu slobode krenut će zagrijavanje za večernji doček uz Alfa time band. U večernjim satima na pozornicu na Trgu slobode će izaći jedan od najdugovječnijih i najpopularnijih bendova hrvatske scene – Parni valjak. Svojim vječnim hitovima kao što je „Ljubavna“, „Sve još miriše na nju“, „Jesen“ i druge uvest će Porečane i sve njihove goste u novu 2018. godinu,  tradicionalnom zdravicom u ponoć s gradonačelnikom Poreča Lorisom Peršurićem. Paralelni doček održat će se i na Trgu Matije Gupca, uz DJ Stanka Bondžu, za sve one željne nešto drugačijeg provoda, a dobra će se zabava u novogodišnjoj noći nastaviti sve do ranih jutarnjih sati na brojnim lokacijama u gradu.

Na Trgu Matije Gupca 1. siječnja održat će se i repriza dočeka Nove godine uz Night Express, čime će se i službeno zatvoriti novogodišnji vikend u Poreču. Advent u srcu starogradske jezgre sa svojim programom nastavlja i dalje, uz besplatno klizalište, dječje predstave, koncerte i ponudu sve do 8. siječnja, a klizalište sve do 14.

Organizator Adventa Poreč je Grad Poreč-Parenzo, a partneri su Plava Laguna i Valamar Riviera, dok su suorganizatori TZ Grada Poreča, TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa