U Vodnjanu održana božićna košarkaška zabava

0
Košarkaši i njihovi prijatelji u Vodnjanu
Košarkaši i njihovi prijatelji u Vodnjanu

U organizaciji Košarkaškog kluba „Oliva“ Vodnjan, povodom Božićnih blagdana, u Sportskoj dvorani Osnovne škole Vodnjan, održana je 2. Božićna košarkaška zabava, sportsko-rekreacijska zabava, kojoj su osim igrača i članova kluba prisustvovali i njihovi roditelji, predstavnici Grada Vodnjana, Osnovne škole Vodnjan, Sportske zajednice Vodnjan, te mnogobrojni prijatelji i brojna publika.

Tom su prigodom djeca, članovi kluba, podijeljeni u nekoliko ekipa (bijeli, crveni, plavi i crni) odigrali nekoliko revijalnih utakmica, i to u kategorijama „Škola košarke – minibasket“ (rođ. 2009.-2010.), „Mlađi“ (rođ. 2007.-2008.), „Srednji“ (rođ. 2005.-2006.), te „Stariji“ (rođ. 2003.-2004.). Budući da su utakmice bile revijalne, mlađe kategorije su kao treneri vodili njihovi stariji suigrači, koji su se na taj način imali prilike okušati i u trenerskoj ulozi.

Nakon sportskog dijela programa namijenjenog članovima i igračima kluba održane su još dvije revijalne točke namijenjene roditeljima, i to već tradicionalna utakmica „Tate protiv Tate“ te natjecanje u „Slobodnim bacanjima“ namijenjeno za mame. Obe dvije točke izazvale su veliki interes nazočnog gledateljstva, što zbog velikog broja atraktivnih i spontanih poteza, što zbog visoke razine sportskoga duha i fair-play-a. Osim dobre zabave dvije mame sa najboljim rezultatima u slobodnim bacanjima dobile su i poklon bonove u visini jedne frizure što su kao dar ustupila dva vodnjanska frizerska salona.

Nakon završenog sportsko - rekreacijskog dijela programa druženje je nastavljeno u prijateljskom okruženju uz pizzu, kolače i piće koje su pripremile vrijedne mame, a tom su prigodom Predsjednik kluba Moris Ivančić i zamjenik Gradonačelnika Enea Codacci djeci podijelili klupske kalendare za 2018. godinu, izrađene upravo za ovu prigodu, koje je sponzorirao jedan vodnjanski proizvođač maslinovog ulja.

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa