Valamar Riviera potvrdila status najpoželjnijeg poslodavca u turizmu

0
Girandella u Rapcu
Girandella u Rapcu

Jednu od najuspješnijih poslovnih godina Valamar Riviera je zaključila isplatom božićnica za više od 4300 svojih zaposlenika te time potvrdila status najpoželjnijeg poslodavca u hrvatskom turizmu. Ove godine Valamar u svom poslovanju bilježi isključivo rast, pa je tako porastao i broj zaposlenika koji su dobili božićnice i dar u naravi u odnosu na 2016. godinu.

Isplatama božićnica Valamar Riviera kontinuirano provodi strategiju upravljanja ljudskim potencijalima koja uključuje isplatu iznadprosječnih plaća i ostalih materijalnih prava u odnosu na prosjek turističkog sektora, ali i Republike Hrvatske. Biti prepoznat kao najpoželjniji poslodavac u industriji, razvijati konkurentnu politiku plaća i uvjeta rada iznad hrvatskog prosjeka, osigurati daljnje jačanje domicilnog zapošljavanja i integriranosti Valamara u destinacije, te kontinuirano unaprjeđivati grupne i individualne programe razvoja karijera zaposlenika temeljni su ciljevi strategije ljudskih potencijala Valamar Riviere.

„Zajedno sa socijalnim partnerima nastavljamo kvalitetan i pozitivan dijalog za poboljšanje uvjeta svih zaposlenika vodeći računa o tome da se adekvatno nagradi što veći broj naših djelatnika. Kao jedan od najvećih i najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, Valamar Riviera kontinuirano stimulira i nagrađuje svoje zaposlenike ne samo na kraju, već i tijekom cijele godine“, poručili su iz Valamara.

Osim progresivnog rasta plaća, zaposlenicima je osiguran topli obrok i smještaj u Kući Valamar, mogućnost daljnjeg razvoja karijere, ali i visoko razvijen sustav nagrađivanja. Primjerice, u okviru programa nagrađivanja Dobar posao u Valamaru svim zaposlenicima Valamar Riviere osiguran je neto iznos mjesečnih primanja od minimalno 4.000 kuna. No Dobar posao u Valamaru tek je jedan od 18 različitih programa nagrađivanja koji se podjednako odnose na stalne i sezonske radnike te omogućuju Valamarovim zaposlenicima kvalitetna dodatna primanja. Zahvaljujući svim ovim aktivnostima, tržište rada prepoznalo je Valamar kao ozbiljnog poslodavca koji brine o svojim zaposlenicima.

Najnovije vijesti