slasni badnjak

Na porečkom Adventu podijeljeno tisuću porcija bakalara

0
Porečki Advent
Porečki Advent

Druženje i prigodna marenda uz laganu glazbu - tako je proteklo sunčano Badnje jutro u Poreču, program u sklopu Adventa Poreč koji je Grad Poreč pripremio za sve građene i goste uoči Božića.

Na nekoliko štandova na Trgu Matije Gupca besplatan bakalar i vino za sve okupljene dijelili su gradonačelnik Loris Peršurić sa zamjenicima Nadijom Štifanić Dobrilović, Sanjom Oplanić i Elijom Štifanićem, a petu godinu zaredom ovo je druženje povodom božićnih i novogodišnjih blagdana okupilo najveći broj Porečanki, Porečana i gostiju dosad. Ukupno je podijeljeno tisuću porcija bakalara i vina, a brojni su se gosti na marendi družili sve do popodnevnih sati.

Uz laganu glazbenu podlogu Baredinesaura kao i energične nastupe nagrađenih natjecatelja pjevačkog natjecanja Veseli glasi- Voci allegre, ovaj je domjenak bio dar Grada Poreča za sve građane i goste uoči božićnih blagdana i prilika za zajedničko druženje, a proteklo je u ugodnoj i zabavnoj atmosferi prije odlaska domovima i priprema za Badnju večer.

Večeras će okupljene na Adventu Poreč zabavljati DJ Mr.G, dok će za Božić poseban koncert „When Christmas comes“ održati Jelena Radan i Meritas. Djevojke najavljuju pomno odabran repertoar koji odiše idejom dobrote, prijateljstva, utjehe, ljepote.

Podsjećamo, za sve posjetitelje će i tijekom blagdana na Adventu Poreč biti otvoreno besplatno klizalište, a osiguran je i besplatan parking na parkiralištu kod Osnovne škole Poreč. Detalje i bogati program provjerite na http://www.adventporec.com/ ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec.

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa