božićna akcija

Porečki volonteri prikupili 5.700 kuna za nezbrinute pse i mačke

0
Loris Peršurić i Sanja Arnold
Loris Peršurić i Sanja Arnold

Tijekom velike božićne akcije koja se održala na porečkom Trgu Slobode za napuštene pse i mace porečki volonteri prikupili su 5700 tisuća kuna. Sredstva će se utrošiti na hranu, veterinarske troškove te ostale potrepštine koje su potrebne u ove hladne dane.

„Zahvaljujemo svim sugrađanima i sugrađankama koji su došli ciljano na Trg Slobode kako bi podržali akciju te donirali sredstva, a takvih je jučer bilo mnogo. Ovime su pokazali svoju osjetljivost prema napuštenim životinjama, na čemu im od srca veliko hvala“, poručuju porečki volonteri i volonterke.

Volontere je posjetio i gradonačelnik grada Poreča Loris Peršurić, koji je osobno donirao sredstva, te još jednom razgovarao s volonterima o daljnjim koracima kako Poreč može postati još više pet friendly grad i turistička destinacija.

Porečki volonteri i volonteri Udruge Happy End tijekom cijele 2017. godine organizirali su akcije kako bi prikupili donacije i time olakšali život napuštenim psima i macama u pazinskom skloništu Happy End Animal Rescue i porečkoj Veterinarskoj bolnici.

U oba skoništa nalazi se stotinjak pasa i gotovo isto toliko maca, kojima je potrebno pronaći topli dom, posebice u ove hladne dane. Trenutno se u oba skloništa nalazi dvadesetak štenaca, kojima je potrebno što prije pronaći udomiteljske obitelji.

Svi koji žele doprinijeti radu skloništa mogu uplatiti donacije na račun Udruge Happy End Animal Rescue, Pazin- IBAN HR7724070001100353863 OTP banka ili sudjelovati u volontiranju na licu mjesta. Također, svi koji razmišljaju o udomljenju, mogu posjetiti skloništa, upoznati njuške i dobiti sve potrebne informacije.

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa