Valamar uz globalnu inicijativu Kids Takeover Day

0

Valamar Riviera ove se godine pridružila globalnoj inicijativi UNICEF-a Kids Takeover Day nastaloj u sklopu UNICEF-ovog Međunarodnog dana djeteta koji se obilježava 20. studenog, na datum usvajanja Konvencije o pravima djeteta. U Konvenciji se navodi da svako dijete ima pravo na život, odrastanje u obiteljskom okruženju, državljanstvo i obrazovanje u državama potpisnicama, među kojima je i Hrvatska.

Kids Takeover dan obilježava se diljem svijeta te predstavlja dan kada djeca preuzimaju ključne uloge u medijima, politici, poslovanju, sportu i ostalim industrijama kako bi izrazili potporu milijunima svojih neškolovanih i nezaštićenih vršnjaka. Kids Takeover je zabavan dan s ozbiljnom porukom kada sama djeca ističu najveće izazove s kojima se njihova generacija susreće sudjelujući tako u borbi za njihova prava i potencijale.

Uključivši se u ovaj program Valamar Riviera je u svojim destinacijama tijekom prosinca organizirala Obiteljski dan, dan druženja djece i zaposlenika tijekom kojega su se djeca upoznala s poslovima svojih roditelja. Djeca Valamarovih zaposlenika pokazala su i svoju kreativnost u radovima na temu „Kako bih ja učinio/la svijet boljim mjestom", a Valamar je za njih organizirao predstave i blagdansko darivanje.

„Briga o zaposlenicima i lokalnoj zajednici dio je naše korporativne kulture i društveno odgovornog poslovanja te smo se ove godine uključili i u UNICEF-ov program i sudjelovali na radionicama na temu dječjih prava i poslovnog sektora. Nastavno na to, odlučili smo naš Obiteljski dan uklopiti u ovu inicijativu i našim mališanima pružiti priliku da uživaju u danu provedenome sa svojim roditeljima i vršnjacima“, rekla je Ivana Budin Arhanić, potpredsjednica za poslovni razvoj i korporativne poslove Valamar Riviere.  

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa