Pulski HDZ: Izlobirali smo sufinanciranje plaže na Hidrobazi

0
Hidrobaza
Hidrobaza

Pulski HDZ je u proteklom periodu poduzeo niz aktivnosti u svrhu realizacije razvojnih projekata na području grada Pule u suradnji s nadležnim ministarstvima i državnim tijelima. U prvom planu su projekti vezani za turizam kao ključnom granom gospodarskog razvoja Pule, Istre i cijele Hrvatske.

"Nastavno na navedene aktivnosti, sukladno Strategiji razvoja turizma Republike Hrvatske do 2020. godine i Strateškog plana Ministarstva turizma za razdoblje 2017.-2019. godine, Ministarstvo turizma Republike Hrvatske donijelo je odluku o sufinanciranju projekta „Uređenje plaže Hidrobaza“. Za navedeni projekt dodijeljena su bespovratna sredstva u iznosu od 400 tisuća kuna iz Državnog proračuna.", poručili su iz pulskog HDZ-a, pojasnivši da su "izlobirali sufinanciranje gradskog projekta uređenja plaže 'Hidrobaza'".

"13. prosinca 2017. godine predviđeno je potpisivanje ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava i uređenju međusobnih prava i obveza potpisnika, ovlaštenih predstavnika Ministarstva i Grada. Ovakvi pozitivni rezultati predstavljaju nam poticaj za nastavak podupiranja realizacije i ostalih kvalitetnih gradskih razvojnih projekata, na korist svih građana naše Pule!", izjavio je Mirko Jurkić, predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a u Puli.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa