Dolores Sorić izabrana za predsjednicu labinskog IDS-a

0
Dolores Sorić
Dolores Sorić

Izborna skupština gradske podružnice IDS-a Labin na kojoj je za predsjednicu ponovno izabrana Dolores Sorić održana je 2. prosinca. Na Skupštini su ujedno izabrani i novi članovi Predsjedništva GP IDS-a Labin: Lari Zahtila, Federika Mohorović Čekada, Zoran Rajković, Paolo Brezac, Smiljan Popov, Ivana Škopac, Dean Milevoj, Vesna Šćira Knapić, Marija Kadoić Balaško, Dino Škopac, Diego Čekada te po funkciji Valter Glavičić.

U prepunoj dvorani, predsjednica Gradske podružnice IDS-a Labin Dolores Sorić zahvalila se svim članovima labinskog IDS-a na iskazanoj podršci te je u srdačnom obraćanju istaknula: 

- Želim vam se posebno zahvaliti na izuzetnom angažmanu i doprinosu tijekom cijelog proteklog mandata. Bez vas ne bi bilo sjajnih rezultata, ostvarenih ciljeva i naposljetku uspješne podružnice koju iz godine u godinu jačamo. Zajedništvo je ono što nas čini snažnim, a mogu kazati da smo u ovom trenutku ujedinjeni kao nikad ranije. 

Sorić se nadalje osvrnula na postignuća labinskog IDS-a kazavši kako se Grad Labin posljednjih godina vrlo brzo razvija te kako su realizirani značajni projekti poput izgradnje sportske infrastrukture, energetske obnove zgrada gdje se Labin svrstava u sam vrh gradova u Hrvatskoj, kvalitetnog gospodarenja otpadom i pripremom projekta odvodnje. 

– Ono što me posebno veseli jest činjenica da članstvo raste, da se sve više labinjana, posebice mladih ljudi uključuje u politiku. Upravo su mladi prepoznali politiku IDS-a kao ispravnu, učinkovitu i prosperitetnu, zaključila je predsjednica Gradske podružnice IDS-a Labin. 

Skupštini su uz brojne članove prisustvovali i gradonačelnik Labina Valter Glavičić te saborski zastupnik IDS-a Tulio Demetlika. 

Gradonačelnik Glavičić čestitao je svim izabranim te je pohvalio dosadašnji uspješan rad podružnice uz želju da se aktivnosti u narednom periodu intenziviraju. 

– Prioriteti našeg rada i dalje ostaju isti: usmjerenost na daljnji razvoj gospodarstva i turizma, suradnja s našim poduzetnicima i obrtnicima, očuvanju naše bogate kulturne baštine i labinskog identiteta te promicanju multikulturalnosti i manjinskih prava. Danas vidim da u svima Vama imam pouzdanog partnera i na to sam ponosan, zaključio je Glavičić. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa