Koncert Maje Šuput i vatromet u Novigradu odgođeni za utorak zbog nevremena

0
Dio sadržaja u okviru Fešte svetog Pelagija odgođen je za utorak 28. kolovoza
Dio sadržaja u okviru Fešte svetog Pelagija odgođen je za utorak 28. kolovoza

Zbog olujnog nevremena koje je u nedjelju navečer zahvatilo i Novigrad, dio sadržaja u okviru Fešte svetog Pelagija odgođen je za utorak 28. kolovoza, na sam Dan Grada i novigradskog sveca zaštitnika.

U utorak u 21 sat održat će se tako na Porporeli koncert Maje Šuput, a po završetku koncerta, u 23 sata upriličit će se vatromet. U 17 sati u Malom Mandraču održat će se Novigradske igre bez granica, te u 19 sati, na istome mjestu, pučka igra kukanja. Uz to, kako je programom i bilo predviđeno, na Velikom trgu koncert će od 21 sat održati Miro Ungar i njegov Sweet Sound Band.

Podsjećamo kako će se u utorak ujutro održati i koncelebrirana Sveta misa u crkvi Sv. Pelagija i sv. Maksima, s procesijom nakon misnoga slavlja. U večernjim satima ulicama grada prodefilirat će limena glazba Sveti Lovreč, a u 19 sati u novigradskoj kino dvorani održat će se svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Novigrada-Cittanova, na kojoj će među ostalim biti uručene nagrade i priznanja ovogodišnjem gradskim laureatima.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa