Vješali čips po pulskim stablima u sklopu reklame (video)

0
Foto: Večernji list
Foto: Večernji list

Tko kaže da Čipi Čips ne raste na drveću? Sretni ranoranioci mogli su se upravo u to uvjeriti u periodu od 16. do 21. studenog kada su imali priliku šetajući svojim gradom u krošnjama drveća ugledati svoj omiljeni Čipi Čips Ultra! Krošnje drveća u deset hrvatskih gradova Zagreb, Karlovac, Osijek, Pula, Rijeka, Šibenik, Slavonski brod, Split, Varaždin i Zadar, u ranojutarnjim satima okićene su novim ekstra ukusnim, hrskavim i valovitim Čipi Čips Ultra postavljenim na nekoliko lokacija u svakom gradu kako bi slučajnim prolaznicima uljepšali početak još jednog ovaj put fenomenalno započetog radnog dana, piše Večernji u promotivnom tekstu.

Vjerni fanovi Čipi Čipsa aktivirali su se na Facebook stranici Grickaj Čipi Čips kako bi otkrili o čemu se radi? Je li zezancija? Jesu li ludi? Bilo je u Puli kod srednje skole na stablu, mislila sam da je neka zezancija, piše Večernji.

Ne znamo kako je prošla ova kreativna marketinška intervencija, ali bilo je u Istri slučajeva kada su se ljudi opekli upravo na ovakvim stvarima, ponajviše zbog odluka o komunalnom redu, dodali bismo nakon ovog teksta.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa