Pogledajte fotografije s veslačkog duatlona u Medulinu

0
S veslačkog duatlona
S veslačkog duatlona

Dana 25. studenog, održan je 14. veslački duatlon u Medulinu, na kojem su sudjelovali veslački klubovi Arupinum iz Rovinja, Istra iz Pule, Glagoljaš iz Omišlja, Jadran iz Rijeke, Medulin i Adriaco iz Poreča. Veslački duatlon je natjecanje koje se sastoji sastoji se od veslanja na ergometru od 500 do 4.000 metara, potom trčanja uz medulinsku šetnicu u dužinama od 500 metara, jednog ili dva kilometra, ovisno o kategoriji.

U mlađim kategorijama za VK Adriaco nastupili su Erik Štifanić (Muški kadeti, 2007, 2008, 2009. godište) koji je osvojio 7. mjesto, Mateo Ušić (Muški kadeti, 2005, 2006. godište) koji je osvojio 28. mjesto i Mauro Velenik (Muški juniori, 2003, 2004. godište), kojem je ovo bilo prvo natjecanje te je osvojio 25. mjesto.

Za medalje se ovaj put pobrinula brojna veteranska sekcija porečana, koja se kući vraća s čak četiri medalje. Naša trenerica, Kosjenka Mikulčić u ženskoj kategoriji osvojila je zlatnu medalju i pritom oborila rekord staze, dok su u muškoj konkurenciji nastupili Dino Dejak (zlato), Dalibor Janjatović (srebro), Denis Babić (bronca), Luka Miloš (4. mjesto) i Robert-Lorenzo Morić (5. mjesto). Za porečke veslače bilo je to vrlo uspješno  natjecanje, a slijedeće nam predstoji u Rovinju početkom naredne godine, na kojem nas bez sumnje očekuju brojni novi uspjesi i medalje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa