Jakovčić s učenicima pulske škole u Bruxellesu (video)

0
Foto: YouTube
Foto: YouTube

Na poziv zastupnika IDS-a u Europskom parlamentu Ivana Jakovčića u Bruxellesu je boravila skupina učenika pulske Škole za odgoj i obrazovanje. Tijekom dvodnevnog studijskog programa skupina od 15 djevojaka i mladića u pratnji profesora upoznala se s radom i nadležnostima Europskog parlamenta te s aktivnostima eurozastupnika Jakovčića, posebice oko priznavanja imena vina teran i poticanja proizvodnje najkvalitetnijih vrsta maslinova ulja.

„Godinama već surađujem sa Školom za odgoj i obrazovanje iz Pule. Vrlo je lijepo razgovarati s mladim ljudima koji su puni energije i volje za učenjem i usavršavanjem. Posebno se zahvaljujem njihovim profesoricama i profesorima koji u svoj posao ulaže maksimum kako bi ti mladi ljudi uspjeli. Kako vidim svi moji gosti odlično su se proveli u Bruxellesu. Poželio sam im puni uspjeh u životu“, rekao je Ivan Jakovčić, zastupnik u Europskom parlamentu (ALDE/IDS)

„Iznimno me je razveselila prilika da dođemo u Bruxelles i da posjetimo našeg Ninu“, kaže učenik Marin Čeh. „Zbog uzbuđenja i iščekivanja nismo spavali dva tjedna prije dolaska kod Nine Jakovčića ovdje u Bruxelles. Mogućnost da naši učenici posjete Europski parlament od neprocjenjive je važnosti“, istaknula je Višnja Popović, ravnateljica Škole za odgoj i obrazovanje.

Mladi Istrijani obišli su turističke atrakcije Bruxellesa te se upoznali s poviješću Belgije i Europske unije.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa