nakon objave detalja nesreće

Matteo podržao brata, prijatelj obitelji stradalog: 'To predugo traje'

0
Foto: Jutarnji list
Foto: Jutarnji list

Nakon što je neslužbeno doznao da je obdukcijom, očevidom i vještačenjima definitivno ustanovljeno da je Ibrahim Kevljanin ležao na kolniku u trenutku kad ga je poznati hrvatski pjevač Tony Cetinski u rovinskoj Pustoj ulici 3. studenog oko 14 sati udario Mercedesom, Jutarnji list prikupio je i nekoliko reakcija na ovu vijest.

- Očekivao sam da će se uspostaviti da Tony nije kriv jer poznajem to skretanje i tu ulicu. I dalje ostaje činjenica da to što se dogodilo jest tragedija i apeliram na Grad Rovinj da riješi situaciju, jer je izlaz iz kafića izravno na cesti bez nogostupa, da se takve stvari u budućnosti ne bi događale. Ovom prilikom bih želio i u svoje ime izraziti sućut obitelji pokojnika - rekao je Tonyjev brat Matteo za Jutarnji.

Obitelj nesretnog 62-godišnjeg Ibrahima Kevljanina nije bila spremna za komentare nakon prvih istupa u medijima jer ne žele da njihove izjave izazovu kontraefekt, donosi Jutarnji.

- Žao mi je obje obitelji što se ta tragedija dogodila. To je tragedija za obje obitelji. Stvar je u tome da još uvijek nije izašla niti jedna službena informacija o obdukciji. To sve skupa traje predugo i zato su svi ogorčeni. Em su ostali bez člana svoje obitelji, em ljudi svašta komentiraju. Ali ako mu je nagazio samo na nadlakticu, onda mi nije jasno kako ga je još vukao dva metra po cesti. Žao mi je i Tonyja jer nitko normalan ne bi nekoga htio pogaziti autom, a s obzirom na to da taj Mercedes ima kamere, to se moglo vještačiti te se sa svime već moglo izaći u javnost - kaže Suad Salkić, Ibrahimov poznanik za Jutarnji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa