turistički laureati

Vodeći u Hrvatskoj: Miletić primio direktora pulskog Unilinea

0
Boris Žgomba, Boris Miletić i Sanja Cinkopan Korotaj
Boris Žgomba, Boris Miletić i Sanja Cinkopan Korotaj

Gradonačelnik Pule Boris Miletić primio je 14. studenog u Komunalnoj palači predsjednika Uprave pulske putničke agencije Uniline Borisa Žgombu. Prijemu je prisustvovala i direktorica turističke zajednice Sanja Cinkopan Korotaj.

„Iznimno mi je zadovoljstvo što je turistička agencija Uniline, sa sjedištem upravo u Puli, danas vodeća turistička agencija u Hrvatskoj. Od svog osnutka 1996. godine do danas, Uniline je postao sinonim kvalitete u pružanju turističkih usluga, a siguran sam kako ćemo i u godinama koje su pred nama nastaviti zajednički raditi na razvoju kvalitete turističke ponude“, kazao je Miletić i dodao kako je kreativnost ključ uspjeha za dodatni razvoj turizma, što su prepoznali i čelni ljudi tvrtke Uniline i što potvrđuju razne nagrade koje učestalo osvajaju.

„Nagrada za najbolju destinacijsku menadžment kompaniju godine izrazito nas veseli, ali i obvezuje. Uniline nije samo menadžment i uprava, Uniline su svi radnici koji uvijek daju svoj maksimum, što se vidi i po brojnim nagradama koje kontinuirano osvajamo i koje su dodatni poticaj za još bolje poslovne rezultate“, naglasio je predsjednik uprave Unilinea Boris Žgomba te istaknuo kako će se uskoro realizirati izgradnja nove moderne poslovne zgrade na pulskoj zaobilaznici.Čestitkama se pridružila i direktorica Turističke zajednice Grada Pule Sanja Cinkopan Korotaj koja je istaknula kako su vrijednost ovakve putničke agenciji te njezin doprinos i učinak na turizam nemjerljivi, ne samo za Pulu, već i cijelu Hrvatsku.

Putnička agencija Uniline proglašena je najboljom DMK (destinacijska menadžment kompanija) putničkom agencijom godine u 2017. godini, a prestižnu nagradu osvojili su na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma održanima u Malom Lošinju.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa