Obitelj Ivančić iz Žminja novi vlasnici restorana Antonio

0
Valentina, Antonio i Klaudija
Valentina, Antonio i Klaudija

Dugu tradiciju restorana i pansiona Antonio, smještenog uz glavnu prometnicu u Vozilićima, nakon kraće stanke nastavljaju novi vlasnici - obitelj Ivančić iz Žminja. Riječ je o mladoj ali iskusnoj ugostiteljskoj obitelji. Vlasnice restorana su mama i kćerka, Sandra i Valentina Ivančić.

Inače, bračni par Ivančić, Sandra i Klaudio, roditelji su četvero djece od kojih su svi redom u ugostiteljstvu. Kćerka Valentina Ivančić i Klaudia Pajković su konobarice koje su dosad radile u ugostiteljskim objektima u Balama, Taru, Limskom kanalu i Svetvinčentu, dok treća kćerka Nikolina Ivančić radi u ugostiteljskom objektu u Žminju.

Najmlađi sin Antonio je po zanimanju kuhar i zanat je kalio u porečkim hotelima Valamar Riviere. Antonio će, u restoranu koji sasvim slučajno nosi njegovo ime, raditi uz kuharicu iza koje je 40 godina iskustva u ugostiteljstvu.

Sandra Ivančić je također vrsna kuharica koja je dosad radila u restoranima u Balama. Idejni začetnik ovog ugostiteljskog projekta je „glava obitelji“ Klaudio Ivančić, inače ekonomist po struci, koji vodi tvrtku za poslove protupožarne zaštite.

„Želja za otvaranjem restorana bila mi je već duže vrijeme u mislima. Može se reći da su osim mene svi u tom poslu i mislio sam da je najbolje da svoja znanja i iskustva udružimo u ovaj restoran. Ideja se svidjela cijeloj obitelji, a poklopilo se i što ime restorana, koje inače nismo ni namjeravali mijenjati, nosi i naš sin Antonio“, kaže Klaudio Ivančić, čiji sin Antonio osim afiniteta prema kuhanju gaji i onaj prema nogometu. Ovaj mladi kuhar koji je prošao Dinamovu nogometnu školu već dvije godine igra u juniorskoj ekipi NK Rudara. 

Iako je restoran tek nedavno otvorio svoja vrata novi vlasnici restorana Antonio već se mogu pohvaliti velikim brojem gostiju koji su prepoznali bogatu ponudu i kvalitetu. Restoran je mijenjao vlasnike, ali je ostajao vjeran kvaliteti i odličnoj hrani koju gosti prepoznaju.

U ugodnom ambijentu restorana, koji istodobno ima domaći i obiteljski ugođaj, goste očekuje ljubazno i profesionalno osoblje. Izvrsnu gastro ponudu čine riblji i mesni specijaliteti ovog kraja i internacionalna kuhinja, te razne vrste pizza, sve po vrlo pristupačnim cijenama. Vikendom je za posjetitelje organizirana glazba u živo.

Iznad restorana se nalaze kvalitetno opremljene sobe i apartmani. Osim toga osoblje restorana će se pobrinuti za organizaciju svakog važnog događaja u vašem životu, kao što su vjenčanja, krstitke, rođendani, godišnjice braka, promocije, domjenci, te ostale svečanosti i večere. Stoga ne propustite bogatu ponuda za nadolazeće blagdansko razdoblje i na vrijeme rezervirajte svoj stol  na tel. 863 275 ili 091 975 6670.

Radno vrijeme restorana Antonio je svakim danom od 11 do 23 sata.  

Najnovije vijesti