Poreč: Gađao ju bocom, onda priveden zbog krađe kovanica

0
Dalmatinska ulica u Vrsaru (foto: Google)
Dalmatinska ulica u Vrsaru (foto: Google)

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 48-godišnjak počinio kazneno djelo teška krađa. Naime, 10. studenoga oko 21.30 sati, u ugostiteljskom objektu u Dalmatinskoj ulici u Vrsaru, 48-godišnjak je narušavao javni reda i mir na osobito drzak način tako što je staklenom bocom gađao 21-godišnjakinju.

Nakon što su policajci stigli na mjesto događaja, muškarac je nastavio s vikom i galamom, a počeo ih je i vrijeđati i omalovažavati te je u jednom trenutku započeo bježati. Policajci su ga uskoro sustigli, uhitili i priveli u policijsku postaju. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona protiv javnog reda i mira, protiv muškarca je podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Nadalje, tijekom policijskog postupanja kod 48-godišnjaka je pronađena veća količina kovanica, a provedenim kriminalističkim istraživanjem, policija je utvrdila kako je muškarac ranije tog istog dana, ušao u kuću u Ulici Rade Končara te nasilno otvorio ormarić, iz kojeg je otuđio novac, većim dijelom u kovanicama. Time je 25-godišnjeg vlasnika oštetio za nekoliko tisuća kuna. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teška krađa, osumnjičeni je 12. listopada priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa