623 labin tina.info i istarski.hr 4.5.2021.

Kaštelirci mirno spavaju: Mišići seksi policajca mame poglede

0
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Zahvaljujući njemu, stanovnici Kaštelira kod Poreča mirno spavaju. Kad god nešto pođe po zlu, prvo zovu njega, tako su mediji izvjestili o hrabrom policajcu koji nema radno vrijeme, a zove se Milan Vezmar. Nakon objavljene priče, mnoge su djevojke, ali i momci, sa znatiželjom "povirili" u Facebook profil mišićavog Vezmara i ustvrdili da ovaj hrabri policajac i izgleda - preseksi!, piše Slobodna Dalmacija.

Stanovnici njegovog mjesta ga hvale da je izniman mladić, pravi "lokalni supermen", a evo lomi i srca na intentetu. No, vratimo se priči zbog koje je samozatajni MIlan i dospio u medije prije nekoliko dana. "Odjednom mi zazvoni telefon. Netko je s kalašnjikovom u lokalnom kafiću. Odmah sam krenuo. Nisam o ničemu drugome razmišljao nego da dođem tamo i pratim situaciju kako se ne bi dogodilo nešto neželjeno" - ispričao je za Jutarnji, prenosi Slobodna Dalmacija.

Interventni policajac Vezmar u konačnici je svladao opasnog gosta, a kolege koje su potom stigle iz Poreča nasilnika su privele. Premda ovaj inteventni policajac u stvarnom životu proživljava "ubojite filmske scene", sudeći po vještinama kojima barata, ali i izgledu, nedvojbeno bi dobru karijeru mogao ostaviti i kao akcijski junak u Hollywoodu. Bome ima sve predispozicije, piše Slobodna Dalmacija.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ŠANKER/ŠANKERICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPREMAČ/SPREMAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ODGOJITELJ/ODGOJITELJICA ZA RAD S DJECOM

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/KUHARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA