brat ibrahima kevljanina iz rovinja

'Tuga je velika, ali ni na pogreb mu neću moći otići. Kako ću?'

0
Teufik i Namka: Da je bar ovdje bio, da mu se pomogne (foto: Dnevni avaz)
Teufik i Namka: Da je bar ovdje bio, da mu se pomogne (foto: Dnevni avaz)

Teufik Kevljanin (75), mještanin Kozarca kod Prijedora, od sestre iz Zagreba saznao je da im je brat Ibrahim (62), kojeg je pregazio Tony Cetinski u Rovinju, preminuo. - Tuga, toliko dugo ga nisam vidio... Zvao me i moj sin koji živi u Španjolskoj. Kaže da mu nije ni do čega, žao mu Ibrahima. Da je bar ovdje bio, da mu se pomogne, ali... – rekao je Teufik, koji je brata posljednji put vidio prije 30-ak godina. Tada je došao da mu vidi unuka, piše 24sata.

Ibrahim je iz rodnog Kozarca otišao prije nekoliko desetljeća i nije se vraćao. - Željan sam ga ostao, a ni na sprovod mu neću moći otići, jer ne znam kako - rekao je Teufik, koji je već 47 godina vezan za invalidska kolica. Kaže i kako su s Ibrahimom više komunicirale njihove sestre koje su ostale i u kontaktu s njegovom bivšom suprugom Zuhrom, u čijem je stanu u Rovinju on živio, piše 24sata.

 - Ostavila ga je da tu živi i otišla nakon što su se rastali. Plaćala je i račune i preko nje je sve išlo. Ona je rodom iz Bihaća i navraćala je nekoliko puta i kod nas - kaže za Avaz.ba Namka Kevljanin, Teufikova supruga, piše 24sata.

Općinski državni odvjetnik Vlatko Ivandić u ponedjeljak je u odgovoru na upit o rezultatima obdukcije muškarca naveo da je "sukladno Zakonu o kaznenom postupku i Zakonu o državnom odvjetništvu postupanje tijekom izvida tajno te da se predmet u fazi izvida smatra tajnim", donosi 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa