HNS Umaga i Poreča dobili novo vodstvo

0
S izborne skupštine HNS-a Poreča
S izborne skupštine HNS-a Poreča

Proteklog su vikenda održane redovite izborne skupštine HNS-ovih podružnica u Poreču i Umagu. Nakon službenog potvrđivanja izbornih rezultata od strane izborne komisije, novoizabrani predsjednici podružnica Poreča i Umaga prigodnim su se riječima obratili članicama i članovima HNS-a, te se zahvalili na ukazanom povjerenju.

U svome obraćanju prisutnima novi predsjednik porečke podružnice HNS-a Karlo Ezgeta, između ostaloga naglasio je i uspješan rezultat koji je porečki HNS ostvario na zadnjim lokalnim izborima osvojivši jedan mandat u Gradskome vijeću, poručujući: „Jačanje podružnice HNS-a u Poreču okupljanjem kvalitetnih i kompetentnih ljudi koji su spremni raditi za napredak i dobrobit Poreča biti će jedan od prioriteta u mome mandatu. Uvjeren sam da će HNS Poreča znati odgovoriti na potrebe svojih sugrađana kako bi svima nama koji živimo u ovome gradu život bio još bolji, sadržajniji i ljepši“.

Kristian Sirotić, novi stari predsjednik HNS-ove podružnice Umaga nije skrivao zadovoljstvo činjenicom da umaška podružnica broji najveći broj HNS-ovih članova u Istri, te je naglasio: „Ono što me posebno veseli je činjenica da se umaški HNS može pohvaliti velikim brojem mladih članova u svojim redovima, što je garancija svježine ideja i mladenačkog poleta. Mladi HNS-a jesu garancija da će HNS i dalje biti aktivan na političkoj sceni Umaga, te da je budućnost ovoga grada u sigurnim rukama“.

Umaški HNS-ovci

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa