SEDAM PROKLETIH GODINA

Optužbe, uhićenja, blokade računa... Već dugo nije lako biti Cetinski

0
Foto: Jutarnji list
Foto: Jutarnji list

Tragedija koja se u petak dogodila popularnom pjevaču Tonyju Cetinskom još čeka svoj epilog. Sve pojedinosti nesreće još nisu poznate javnosti. Samo nekoliko mjeseci nakon što se nakon 25 godina života u Zagrebu odlučio vratiti s obitelji u rodni Rovinj i maknuti se od vreve metropole, popularnom pjevaču Tonyju Cetinskom dogodila se strašna tragedija. U petak je usred Rovinja u uskoj jednosmjernoj Pustoj ulici pregazio 62-godišnjeg muškarca (I. K.) koji je navodno ležao na cesti, a još se ne zna u kakvom je stanju bio, piše Jutarnji list.

– Zbog mira i želje da budem bliže roditeljima, jer sad su već stariji, preselio sam se u Rovinj. U Zagrebu je sve užurbano i stalno sam bio u automobilu. Došao bih s puta, promijenio kovčege, sjeo opet u auto i išao dalje. Sve je bilo u proputovanju, pa sam zaključio: ako se sve svodi na auto i stan, onda mi je bolje da mi je auto i stan u mom Rovinju - rekao je samo prije par mjeseci Tony koji je svoju starost zamislio uz suprugu Dubravku u svojoj kući u Istri, okružen djecom i unucima kojima će pričati što je sve u životu proživio, piše Jutarnji.

I onda se dogodila ova nesreća koja ga je pokosila. Tony je nakon nesreće sa svojim Mercedesom S klase morao na alkotest koji je potvrdio da nije bio pod utjecajem alkohola, ali će mu dodatno analizirati krv na alkohol i opijate. Medijima je tek kratko kazao da je to najgori dan u njegovom životu i da nije odgovoran za nesreću. Inače, Tony je jednom u Rovinju već doživio prometnu nesreću, i to prije 11 godina, kada se na motociklu vozio sa sinom. Tada je na njih naletio automobil, a u toj je nesreći pjevač zadobio težu ozljedu gležnja desne noge. Na sreću, devetogodišnjak je prošao bez ozljeda, donosi Jutarnji.

A izgleda da je obitelji Cetinski ovo još jedna kap u moru loših vijesti koje ih prate zadnjih sedam godina. Poznata je afera koja je potresala Tonyjeve roditelje poznatog pjevača Mirka Cetinskog i nekadašnju doministricu turizma Vinku Cetinski vezano za njihove poslove s kontroverznim poduzetnikom Dankom Končarem u Istri. Bilo je tu svega u tih zadnjih sedam godina – od uhićenja, optužbi koje pršte na sve strane, blokade računa, sudskih postupaka, sve popraćeno velikom medijskom pompom. Poznati je pjevač zbog toga bio iznimno ogorčen na medije i praćenje brojnih sudskih slučajeva njegovih roditelja. Primjerice, u siječnju ove godine oštro je prozvao novinare što nitko ne piše o pozitivnom ishodu jednog od suđenja Cetinskima, piše Jutarnji.

“Jedno pitanje za dobro jutro. Kad netko nekoga blati i optužuje (slučajno baš pred izbore), onda pišete i dajete naslovne strane vi novinarsko-udbaško-uredničke p..ke, a kad nekoga oslobode svih optužbi, onda šutite kao p..ke? Svakako ste p..ke! Moj zaključak je da ste potplaćena i neprofesionalna stoka! (čast iznimkama). Pravda je spora, ali dostižna pa se nadam da će i po vas stići. No, zdravlje ljudi koje ste sustavno godinama gazili svojim nagađanjima i lupetanjima je zauvijek narušeno pa vam želim da vam se sve vrati u istoj mjeri. Svakome po zasluzi”, poručio je tada popularni pjevač na Facebooku, donosi Jutarnji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa