Novi detalji nesreće: Tony Cetinski nije bio pijan

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

- U nesreći koja se dogodila 3.studenoga oko 14,00 sati u Pustoj ulici u Rovinju smrtno je stradao 62-godišnji muškarac. Policijski službenici zajedno s nadležnim državnim odvjetnikom na mjestu događaja obavili su očevid i utvrdili da se nesreća dogodila kada je 48-godišnjak upravljao osobnim automobilom Mercedes pulske registarske oznake kolnikom Puste ulice te dolaskom u oštar nepregledan zavoj automobilom pregazio 62-godišnjeg muškarca. Tijelo preminulog prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Pula gdje će po nalogu državnog odvjetnika biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti - priopćili su iz policije.

Kako doznajemo, Cetinski je svojim Mercedesom S klase prešao preko I. K. i podvozjem ga vukao dva metra po cesti. 

Nakon nesreće, Cetinski je podvrgnut alkotestu koji je bio negativan, ali će mu dodatno analizirati krv na alkohol i opijate. Također, policija nastoji utvrditi je li Cetinski bio nepažljiv u vožnji, te je li koristio mobitel u trenutku nesreće.

Prema prvim informacijama, muškarac je bio u kafiću koji se nalazi u neposrednoj blizini mjesta nesreće. Pregaženi muškarac navodno je izašao iz kafića te je ležao na cesti u trenutku u kojem je naišao Tony u automobilu. 

Nakon završene obdukcije trebalo bi se znati je li muškarac već bio mrtav kad ga je Tony pregazio. Ono što je sigurno, riječ je o vrlo uskoj uličici u kojoj nije moguće brzo voziti, piše 24sata

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa