Prijave za festival 3,2,1... Pjevaj! bliže se kraju

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Ovim putem Grad Vodnjan podsjeća sve zainteresirane za sudjelovanje na 3. Festivalu mladih pjevačkih talenata „3,2,1… PJEVAJ !“ da se prijave bliže kraju te da svoj prijavni obrazac mogu preuzeti na www.vodnjan.hr (rubrika manifestacije) te poslati još 31. listopada na e-mail adresu 321pjevaj.canta@gmail.com.

Prijaviti se mogu svi učenici/ce bilo koje osnovne i srednje škole (svi razredi) a na audiciju kandidati moraju ponijeti: vlastoručno potpisanu suglasnost roditelja (preuzeti sa www.vodnjan.hr ) te matricu pjesme na cd-u ili usb-u s kojom će se pojedini kandidat predstaviti.

Audicija će se održati u Domu mladih Vodnjan na adresi Istarska 1, i to 4. studenog s početkom u 10 sati za sve osnovnoškolce te u 13 sati za srednjoškolce. Na istoj lokaciji s početkom u 20 sati održati će se veliko finale 17. studenog. Za finalnu večer predviđen je prigodan zabavni program uz nastup makedonskog pjevača Davida Temelkova te dodjelu atraktivnih nagrada najboljim mladim pjevačkim talentima! Više informacija može se dobiti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti i opću upravu Grada Vodnjana (Nika Čadro, tel.: 052/535-961, 321pjevaj.canta@gmail.com).

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa